Pippurimylly: Vaahterasiirappiset uuniomenat

Keittiön pöydällä lojunut iso kasa omenoita innoitti minut pistämään omput uuniin, maistuvin seurauksin. Harvemmin tulee jälkiruokia oikeastaan tehtyä, mutta nämä olivat kyllä mukavan syksyinen jälkkäri 🙂


 
Siemenkodat kaiversin ompuista pois, ja kolon täytin kaneli-sokeriseoksella ja vaahterasiirapilla. Päälle vielä vähän lisää vaahterasiirappia sekä voisulaa. Sitten ladotaan omenat uunivuokaan ja laitetaan 200-asteiseen uuniin n. 20 minuutiksi. Nautitaan kera vaniljakastikkeen, jota saa olla paaaljon!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s