Kalaburgeri

Kun tänä kesänä on miettinyt jotakin nopeaa ja iisiä purtavaa, on ruokavalinta vähän turhankin usein osunut hampurilaisiin. Kerta kiellon päälle! Tämänkertainen kalahampurilainen on freesiä vaihtelua perinteiseen juustopurilaiseen.

Laiskan kokin kalahamppi syntyy ihan vaan pakastealtaasta ongituista paneroiduista kalaleikkeistä. Itse tuoretta kalaa (esim. turskaa) paneroimalla saa toki monin verroin herkumpaa. Kalaleikkeen lisäksi sämpylän väliin sujahtaa avokadoa, punasipulia, suolakurkkua ja kermaviilikastiketta.

  • 2 hampurilaissämpylää
  • 2 paneroitua kalaleikettä
  • 1/2 avokado
  • 1/2 suolakurkku
  • 1/4 punasipulia
  • rucolaa ja herneenversoa
  • kapris-yrttikermaviilikastiketta
  • majoneesia

Halkaise hampurilaissämpylät. Paista kalaleikkeet pannulla rasvassa. Viipaloi avokado, suolakurkku ja sipuli. Kokoa burgerit.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s