Lohi-avokadopasta

Vanhasta kunnon avokadopastasta riittää aina uutta ammennettavaa!

Tällä kertaa vanha ruokatuttumme sai lisäpotkua jämäsavulohesta sekä kesäkavereista tomaateista, pinaatista ja kesäsipulista. Lopputulos? Täydellinen kesäpasta!

(2 annosta)

  • 200 g fusillia
  • 1 avokado
  • 150 g lämminsavulohta
  • 1 rs kirsikkatomaatteja
  • 1/2 rs tuoretta babypinaattia
  • 2 kevätsipulia varsineen
  • kourallinen tuoretta basilikaa
  • 1 dl raastettua parmesania
  • 1/2 lime
  • 1/2 chili
  • oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria

Keitä pasta al denteksi runsaasti suolatussa vedessä. Ota keitinvettä talteen noin desin verran.

Paloittele avokado ja lohi. Halkaise kirsikkatomaatit ja silppua kevätsipulit, basilika ja chili. Huuhtele ja revi pinaatti. Purista kulhoon limen mehu ja lisää joukkoon avokado, tomaatit, kevätsipulit, basilika, pinaatti, parmesaaniraaste, chili sekä kunnon loraus oliiviöljyä. Rouhi sekaann myös reilusti suolaa ja pippuria myllystä. Lisää paloiteltu lohi sekä keitetty ja valutettu pasta. Lorauta joukkoon tilkka pastan keitinvettä. Tarkista maku.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s