Vanhasta kunnon avokadopastasta riittää aina uutta ammennettavaa!
Tällä kertaa vanha ruokatuttumme sai lisäpotkua jämäsavulohesta sekä kesäkavereista tomaateista, pinaatista ja kesäsipulista. Lopputulos? Täydellinen kesäpasta!
(2 annosta)
- 200 g fusillia
- 1 avokado
- 150 g lämminsavulohta
- 1 rs kirsikkatomaatteja
- 1/2 rs tuoretta babypinaattia
- 2 kevätsipulia varsineen
- kourallinen tuoretta basilikaa
- 1 dl raastettua parmesania
- 1/2 lime
- 1/2 chili
- oliiviöljyä
- suolaa ja pippuria
Keitä pasta al denteksi runsaasti suolatussa vedessä. Ota keitinvettä talteen noin desin verran.
Paloittele avokado ja lohi. Halkaise kirsikkatomaatit ja silppua kevätsipulit, basilika ja chili. Huuhtele ja revi pinaatti. Purista kulhoon limen mehu ja lisää joukkoon avokado, tomaatit, kevätsipulit, basilika, pinaatti, parmesaaniraaste, chili sekä kunnon loraus oliiviöljyä. Rouhi sekaann myös reilusti suolaa ja pippuria myllystä. Lisää paloiteltu lohi sekä keitetty ja valutettu pasta. Lorauta joukkoon tilkka pastan keitinvettä. Tarkista maku.