Lohi-parsaleivät

Nautitaan parsasta vielä kun voidaan!

Kesäkelit ovat vaatineet kesäisen kepeitä iltapaloja. Tuorejuustolla, kylmäsavulohella, parsalla ja tillillä höystetyt leivät ovat juuri sopivan freesiä, kepeähköä ja herkullista pikkupurtavaa. Syödään mieluiten ulkosalla orastavasta kesästä nautiskellen!

  • 6 palaa paahtoleipää
  • 50 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 150 g kylmäsavulohta
  • 200 g vihreää parsaa
  • tuoretta tilliä
  • sitruunan mehua

Paahda leivät. Paloittele parsat ja paista ne pannulla öljyssä pehmeiksi mutta napakoiksi. Voitele paahtoleivät tuorejuustolla. Asettele päälle kylmäsavulohta, parsaa ja silputtua tilliä. Tiristä leipien päälle hieman sitruunan mehua.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s