Vuohenjuusto-lehtikaalispagetti

Nopeat ja näpsäkät pastaruoat ovat kova sana arkisin – etenkin sellaiset, jotka valmistuvat samassa ajassa kun pasta kypsyy.

Tämä simppeli pikapasta loihdittiin kolmesta pääraaka-aineesta: lehtikaalista, vuohenjuustokuutioista ja spagetista. Maustettiin valkosipulilla, chilillä ja sitruunalla, ja viimeisteltiin oliiviöljyllä ja parmesaanilla. Bellissimo, sanois italialainen!

lehtikaalipasta

(2 annosta)

  • 200 g spagettia
  • loraus hyvää oliiviöljyä
  • 1 rkl sitruunan mehua
  • 1 iso valkosipulinkynsi
  • 1 tl chilirouhetta
  • suolaa ja pippuria
  • 100 g lehtikaalia
  • 100 g vuohenjuustokuutioita
  • 2 rkl silputtua ruohosipulia
  • 0,5 dl raastettua parmesania

Keitä pasta al denteksi. Sekoita pienessä kulhossa kunnon loraus oliiviöljyä, sitruunamehu ja raastettu valkosipulinkynsi. Mausta chilirouheella, suolalla ja pippurilla. Pilko lehtikaali, poista isoimmat lehtiruodit. Kuumenna loraus oliiviöljyä pannulla ja paista lehtikaalia siinä, kunnes se on sopivan rapeaa. Lisää pannulle keitetty spagetti ja oliiviöljyseos. Sekoita hyvin keskenään. Lisää joukkoon vuohenjuustokuutiot sekä hienonnettu ruohosipuli. Sekoita lopuksi parmesaani joukkoon. Tarkista maku ja lisää tarpeen mukaan mausteita/oliiviöljyä.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s