Lohi-piparjuurileivät

Viikonloppuna nautiskellaan astetta fiinimmistä voileivistä!

Tässäpä pikkuvinkki viikonlopun ilta- tai aamupalaksi, jossa ainakin minun mielestäni maistuu häivähdys kesää. Nämä voikkuleivät lastataan nimittäin raikkailla mauilla: kylmäsavulohella, piparjuurituorejuustolla, kurkulla ja tillillä. Yksinkertaista ja hyvää!

lohi-piparjuurileivät

  • 100 g tuorejuustoa
  • 2 tl piparjuuritahnaa
  • ruisleipää
  • kylmäsavulohta
  • kurkkua
  • tuoretta tilliä

Sekoita tuorejuusto ja piparjuuritahna keskenään. Voitele ruisleipäviipaleet tuorejuustolla. Asettele päälle kylmäsavulohta, viipaloitua kurkkua sekä tillinoksia.

Leave a comment