Feta-kikhernewrapit

En tiedä, mitä muut tekevät kun yhtä aikaa riivaa huutava nälkä, alkava nälkäkiukku, pienoinen hoppu sekä mielikuvituksen puute, mutta jostain syystä minun sormeni hakeutuvat aina tortillalettuhyllylle tällaisissa tilanteissa. Letulle joku mukava täyte, koko homma rullalle ja suuhun ja sitten taas menoksi! Voiko yksinkertaisempaa ratkaisua ollakaan jos ei halua turvautua takeawayhin tai valmisruokaan…

kikwrap.jpg

170 g kypsiä kikherneitä
80 g fetajuustoa
1 sipuli
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl oliiviöljyä
tuoretta persiljaa
kuivattua minttua, rouhittua mustapippuria
3 tortillalettua
tuorejuustoa tai hummusta
pari kourallista babypinaattia

Kaada kikherneet astiaan. Silppua sipuli ja murenna feta ja lisää ne kikherneiden joukkoon. Kaada sekaan sitruunamehua ja oliiviöljyä ja sekoita hyvin. Mausta rouhitulla mustapippurilla, kuivatulla mintulla sekä hienonnetulla persiljalla.

Levitä tortillaletuille tuorejuustoa tai hummusta. Aseta kikherne-fetaseosta letun alareunaan. Laita sen päälle pinaatinlehtiä ja taita tortillaletun sivureunoja hieman täytteen päälle. Rullaa lettu wrapiksi alareunasta aloittaen ja leikkaa rullat kahteen tai kolmeen osaan.

kikwrap2.jpg

 

Advertisement

2 thoughts on “Feta-kikhernewrapit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s