En tiedä, mitä muut tekevät kun yhtä aikaa riivaa huutava nälkä, alkava nälkäkiukku, pienoinen hoppu sekä mielikuvituksen puute, mutta jostain syystä minun sormeni hakeutuvat aina tortillalettuhyllylle tällaisissa tilanteissa. Letulle joku mukava täyte, koko homma rullalle ja suuhun ja sitten taas menoksi! Voiko yksinkertaisempaa ratkaisua ollakaan jos ei halua turvautua takeawayhin tai valmisruokaan…
170 g kypsiä kikherneitä
80 g fetajuustoa
1 sipuli
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl oliiviöljyä
tuoretta persiljaa
kuivattua minttua, rouhittua mustapippuria
3 tortillalettua
tuorejuustoa tai hummusta
pari kourallista babypinaattia
Kaada kikherneet astiaan. Silppua sipuli ja murenna feta ja lisää ne kikherneiden joukkoon. Kaada sekaan sitruunamehua ja oliiviöljyä ja sekoita hyvin. Mausta rouhitulla mustapippurilla, kuivatulla mintulla sekä hienonnetulla persiljalla.
Levitä tortillaletuille tuorejuustoa tai hummusta. Aseta kikherne-fetaseosta letun alareunaan. Laita sen päälle pinaatinlehtiä ja taita tortillaletun sivureunoja hieman täytteen päälle. Rullaa lettu wrapiksi alareunasta aloittaen ja leikkaa rullat kahteen tai kolmeen osaan.
Jestas nämä olivat hyviä!
LikeLike
LPP: Jes, kiva että on maistunut! 🙂
LikeLike