Piti blogata tämä viikonlopun herkkuvinkki jo perjantaina, mutta ehtiihän tuota vielä! Kuskasin perjantain illanistujaisiin laatikollisen tortillarullia, tällä kertaa pesto-mozzarella-tomaattitäytteellä. Aivan hävyttömän helppotekoista pikkupurtavaa jokaiselle kaltaiselleni laiskalle kokille, joka välillä tykkää ylitellä niitä kaikkein matalimpia aitoja…
tortillalettuja
vihreää pestoa
ohuita mozzarellasiivuja (esim. Apetinalta löytyy)
aurinkokuivattua tomaattia
rucolaa
Voitele tortillaletut pestolla. Aseta kunkin letun päälle mozzarellasiivuja, silputtua aurinkokuivattua tomaattia sekä rucolaa. Kääri tiukalle rullalle ja kääri kelmuun. Anna jähmettyä jääkaapissa ainakin tunti. Leikkaa pötkö suupalan kokoisiksi paloiksi.