Uusi alku

Nonni! Nyt sain sitten vihdoinkin tehtyä sen, mikä on ollut mielessä jo pitkään, eli perustettua uuden blogin Bloggerin puolelle. Jee! Siirtelen tässä pikkuhiljaa postauksia vanhasta blogista tänne uuteen, mutta kuten arvata saattaa, se on aikaavievää puuhaa… Noin puolet postauksista on nyt kuitenkin kopioitu myös tänne, ja urakka jatkuu lähipäivinä. Puuh, sanon ma!

Jos olet linkittänyt blogini, olisin kovin kiitollinen jos päivittäisit osoitteen tähän uuteen 🙂 ( http://pippurimylly2.blogspot.com )

Toivottavasti viihdytte täällä uudessa osoitteessa! Mukavaa viikonloppua kaikille!

-Sanna

Advertisement

12 thoughts on “Uusi alku

 1. Ooo, täällähän on nättiä! Blogger on kyllä ihan asiallinen palvelu (ainakin jos ei vastusta Google-monopolia) ja toimii yleensä vallan moitteettomasti (kopkop). Että onnea vaan uudelle 🙂

  Like

 2. onnea uudelle blogille! onpas täällä nättiä. luen edelleen ahkerasti, vaikka kommentointi skarppaamisesta huolimatta on mitä on. 🙂 eli taas kerran uusi yritys!

  Like

 3. Kiitos tytöt! 🙂 Täytyy sanoa, että olen nyt ihan Blogger-hurmiossa. Olin varautunut tuskaisaan säätämiseen ja uuden opetteluun, mutta tämähän on sujunut kuin tanssi! Ihanan helppoa! 😀 tästä on hyvä jatkaa.

  Like

 4. Edellinen blogi oli varsinainen löytö, ja uskon tämän jatkavan samaa loistavaa linjaa. 🙂 Onnea siis tännekin! Blogin logo on ainakin ylisöpö!!

  Like

 5. Saara: voi kiitos! Blogin sisältö ei tosiaan muutu miksikään, vaan reseptiikka jatkaa ihan samoilla linjoilla kuin ennenkin. Ainoastaan osoite ja ulkomuoto ovat muuttuneet. Tervetuloa seurailemaan 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s