Savunmakuinen herkkusieni-kalkkunapasta

Jo entuudestaan simppeli ruoanlaittometodiikkani muuttuu yhä simppelimmäksi sen myötä, mitä vähemmän aikaa lieden äärellä kiinnostaa tai ehtii olla. Pasta + jonkin sortin pikakastike ovatkin hyvinkin näpsäköitä tällaisina aikoina 🙂 Tästä piti alunperin tulla ihan vain sienipasta, mutta kun huomasin, että kalkkunaleikkeissä oli käsillä viimeinen käyttöpäivä, kippasin nekin sekaan. Lopputulos saattoi muistuttaa epäilyttävästi pasta carbonaraa…
 

(2 annosta)

1 sipuli
n. 6 siivua savukalkkunaleikettä
250 g tuoreita herkkusieniä
1 prk Kippari-ruokakermaa
suolaa, pippuria
5 kerää nauhapastaa
parmesania

Silppua sipuli, suikaloi kalkkunaleikkeet ja viipaloi sienet. Kuumenna loraus rasvaa pannulla ja kuullosta siinä sipulit. Lisää kalkkunaleikkeet ja paista ne rapeiksi. Kippaa myös sienet pannulle ja kuullota. Kaada sekaan Kippari-kerma ja mausta suolalla ja pippurilla. Anna kastikkeen porista miedolla lämmöllä viitisen minuuttia. Sekoita kastike keitetyn pastan joukkoon ja raasta annosten päälle parmesania.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s